in , ,

SVI SU NA NOGAMA Regija zaprepaštena: Pomahnitali muškarac ubio policajca, a onda teško povrijedio još četiri osobe!

Jedan policajac je poginuo, a njegov mlađi kolega je sa teškim povredama završio na skopskoj klinici kada se u njih sa svojim „mercedesom“ zakucao pijani vozač iz Kumanova.

Bježeći sa mjesta nesreće, pijani vozač „mercedesa“ je udario u „škodu“ i povrijedio još troje ljudi. Na kraju je nakon tumbanja i sam bio povrijeđen.
Prema saopštenju policije, u nedjelju na regionalnom putu Kumanovo – Sveti Nikole u Sjevernoj Makedoniji, u blizini raskrsnice sa naseljem Ajdučka Češma, „mercedese“ sa kumanovskim registarskim oznakama koji je vozio S.J. (40) udario je u policijskog službenika V.C. (37) i kandidata za policijskog službenika A.M. (25), koji su bili na dužnosti.

Policajac V.C. je poginuo na samom mjestu, dok je njegov mlađi kolega A.M. sa teškim tjelesnim povredama prebačen u kompleks klinika „Majka Tereza“ u Skoplje.

Svjestan šta je učinio, S.J. je sa „mercedesom“ pobjegao sa mjesta nesreće, ali je jureći na putu Kumanovo – Sveti Nikole udario u „škodu“ u kojoj su se nalazile tri osobe. Od siline udara, vozač „škode“ N.P. (34) i suvozač D.J. (42) su bili teško povrijeđeni, dok je treći saputnik A.J. (52) prošao sa težim povredama nešto lakšeg stepena.

Vozač „škode“ je zbog težine povreda bio prebačen u kompleks klinika „Majka Tereza“ u Skoplje, a dvojica saputnika u bolnicu u Kumanovo.
Pijani vozač „mercedesa“ S.J. je toliko brzo vozio da je nakon udara u „škodu“ njegovo vozilo i dalje nastavilo da se kreće, da bi se na kraju prevrnulo.

S.J. je zadobio tjelesne povrede i prebačen je u bolnicu u Kumanovo, a protiv njega će tokom dana biti podneta krivična prijava.

Na ulicama Kumanova nakon incidenta nastala je prava pometnja, a specijalci vrše kontrolu terena.

LUKSUZ PRŠTI NA SVE STRANE, NIJE DOŠAO NA JADRAN DA ŠTEDI Cristiano Ronaldo odmara u “Šeherezadi”!

Edin Višća postigao majstorsku goličinu u stilu Zinedina Zidanea u posljednjim sekundama meča: Spasio je svoj tim poraza!