System of a Down nakon punih petnaest godina objavio nove pjesme

Vijesti Zabava

Nakon punih petnaest godina System of a Down je ponovno na okupu. Povod i nije toliko sjajan, jer nove pjesme imaju snažnu društvenu poruku kako bi upozorile na nemire u Artsaku i Armeniji.

Sada je pravo vrijeme za ovo, jer zajedno imamo nešto jako važno za poručiti. Obje pjesme, “Protect The Land” i “Genocidal Humanoidz” govore o strašnom i ozbiljnom ratu koji se vodi u našim domovinama, Artsakh i Armeniji.

Ponosni smo što možemo s vama podijeliti ove dvije pjesme i nadamo se da ćete uživati u slušanju. Nadalje, željeli bismo da istražite više o ovoj temi, kako biste i vi mogli izraziti vaš stav o velikoj nepravdi i povredi ljudskih prava koje se trenutno događaju. Što je najvažnije i najhitnije, molimo vas da donirate, bilo mali ili veliki iznos, kako biste pomogli onima koji su pogođeni onim što poprima oblik zločina protiv čovječnosti. – stoji u službenom priopćenju benda.

Pjevač Serj Tankian dodao je: „Agresija i nepravda koju Azerbajdžan i Turska čine nad narodom u Artsahu i Armeniji kršenje su ljudskih prava i ratni su zločin. Svi shvaćamo da je ovo egzistencijalna bitka za naše ljude, jako je osobno. Ono što je trenutno potrebno jest da svijet stavi po strani politiku i podrži Armeniju sankcioniranjem Turske i Azerbejdžana i priznavanjem Artsaha.

Prihod od pjesama bit će doniran kako bi se pružila ključna i prijeko potrebna pomoć i osnovne potrepštine onima koji su pogođeni tim groznim djelima – objavili su iz benda – prenosi Sound Report.

Leave your vote