Teodora Džehverović diže prašinu gdje god da se pojavi: Mnogi muškarci su oko nje, ali Anđela ni na vidiku

Mlada muzička zvijezda Teodora Džehverović jedna je od onih koja neprestano zavređuje pažnju javnosti i diže prašinu gdje god da se pojavi, zbog čega je ekipa “Paparaco lova” riješila da joj se nađe za petama i provjeri kako živi i šta radi kada ne zna da je snimaju kamere.

Iako je davnih dana demantovala da je u vezi s Anđelom Rankovićem, mnogi joj ne vjeruju, zbog čega su paparaci željeli da provjere da li se sa njim tajno viđa. Iako su mnogi očekivali suprotno, zgodnu pjevačicu ipak nisu tog dana uhvatili s Rankovićem, već sa dvojicom momaka koju su joj, po svemu sudeći, drugovi. Sa njima je ćaskala napolju u naselju A blok, gdje rentira stan, u koji je potom odvela jednog od njih, a ubrzo im se pridružila i drugarica.

Kamere su, između ostalog, zabilježile i ozbiljan prekršaj Džehverovićeve, koja je svoj skupi četvorotočkaš parkirala na mjesto rezervisano za invalide, što svakako nije za pohvalu.

Automobil joj je sve vrijeme ostao nepropisno parkiran, a Teodora se s drugaricom, njenim automobilom, odvezla do Ade Ciganlije, gdje se pridružila svojoj menadžerki i njenom društvu koji su uživali na splavu.