Tom Hanks i Rita Wilson vratili se u SAD! Još nije jasno da li su negativni na koronavirus!

Mandatory Credit: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP/Shutterstock (10580486a) Tom Hanks, left, and Rita Wilson arrive at the Oscars at the Dolby Theatre in Los Angeles. The couple have tested positive for the coronavirus, the actor said in a statement Wednesday, March 11. The 63-year-old actor said they will be "tested, observed and isolated for as long as public health and safety requires Virus Outbreak Tom Hanks, Los Angeles, United States - 09 Feb 2020

Glumac Tom Hanks i njegova supruga Rita Wilson vratili su se u Sjedinjene Američke Države nakon što su nekoliko sedmica proveli u izolaciji u Australiji.

Oni su se vratili u svoj dom u Los Angelesu nakon što su početkom mjeseca na društvenim mrežama objavili kako su pozitivni na koronavirus.

“Sada smo kod kuće, kao i ostatak Amerike nastavit ćemo sa izolacijom i socijalnim distanciranjem”, napisao je Hanks na Twitteru.

Kada je saznao da je pozitivan na koronavirus Hanks je bio u Australiji gdje je snimao film o pjevaču Elvisu Presleyu. Hanks je u filmu glumio Presleyevog menadžera, pukovnika Toma Parkera.

“Puno hvala svima u Australiji koji su se brinuli o nama. Njihova briga i smjernice omogućili su nam povratak u SAD. Hvala što ste ispunili sve naše želje, Rita i ja to izuzetno cijenimo”, napisao je glumac.

Još uvijek nije jasno je li se glumački par izliječio od koronavirusa.