in

TRANSFER BOMBA NA POMOLU Zlatan Ibrahimović dobio ponudu koja se ne odbija!

Zlatan Ibrahimović nakon blistave karijere u Evropi i šoua koji je donio u Ameriku, mogao bi se okušati i u Africi! Nevjerovatno zvuči, ali je čini se sasvim realno.

Mourinho se hvata za glavu

Naime, želi ga egipatski klub Pyramids FC, koji mu je već poslao službenu ponudu.
Nagađa se da je Zlatan tu ponudu uzeo u razmatranje, a njegov mogući novi klub dijeli prvo mjesto u prvenstvu s Ahlyjem. Tako su pomrsili planove Jose Mourinhu.

Poznat po kontroverznim izjavama, čovjek koji uvijek želi biti u centru pažnje i kad je to potrebno i kada ne. To je čovjek kojeg možete voljeti ili ne voljeti, nema trećeg, a naravno u pitanju je Zlatan Ibrahimović. Šveđani znaju da je on bio vrlo bitan igrač za njihovu reprezentaciju, nedavno je imao njemu svojstvene izjave za vrijeme Mundijala, a sada je to ponovo slučaj.
“Ja sam vjerovatno najbolji švedski igrač u historiji. Ono što sam ja učinio, niko nije. Da li sam arogantan? Nije bitno. Ja sam najbolji”, rekao je Zlatan Ibrahimović. Zlatan ima 36. godina, ali to ga ne spriječava da i dalje žari i pali fudbalskim terenima i postiže maestralne golove.

Da li će se nakon svega oglasiti i Mourinho pitanje je. Dugo se špekuliše da će se Ibra vratiti na Old Trafford, ali službena ponuda nikada nije došla na adresu kluba iz Amerike.

Reprezentacija BiH danas igra odlučujući meč kvalifikacija za Evropsko prventsvo, osiguran direktan TV prenos!

Prava fudbalska euforija: Tešanj na nogama, jasna poruka navijača pred Velež!