in

U OBZIR DOLAZE I PRIJAVE IZ BIH Najmlađa milijarderka na svijetu poklanja Gucci torbe i 35.000 dolara

Dvadesetdvogodišnja Kylie Jenner (22) je odlučila da se odriješi kesu i pošteno nagradi nekog ko bude izvršio sve potrebne korake na Instagramu, koje je ona lično propisala.

Kajli se slikala sa preskupim Gucci torbama i koferčetom sa novcem, u kom se nalazi tačno 35.000 dolara, a ispod slike na Instagramu napisala je i pravila.

https://www.instagram.com/p/B9iM–qHtWl/?utm_source=ig_embed

Naime, neophodno je zapratiti profil njenog bivšeg zeta Scotta Disicka (36), koji je godinama bio u vezi sa njenom sestrom Kourtney Kardashian (40) i sa kojom ima troje djece. Osim toga, treba zapratiti i profile koje prati Scott, a također i napisati da li biste sa nekim podijelili ovu nagradu ili biste je zadržali samo za sebe.

Ova nagradna igra koju je organizovala traje do sutra u 6 popodne po lokalnom vremenu, a mogu se prijaviti djevojke iz cijelog svijeta, potrebno je samo da imaju 18 godina i da im nalog bude otključan. Ova fotka prikupila je nevjerovatnih četiri miliona lajkova i privukla veliku pažnju, a sreću možete okušati i vi.

U EVROPI NIČE NOVA EKONOMSKA VELESILA Ne tako davno bili su na dnu EU, a sada najavljuju da će preteći čak Njemačku

Stravična eksplozija u hemijskoj tvornici, ima i poginulih! Policija i Hitna pomoć na licu mjesta, cijela Barcelona je na nogama…