Ubij, zakolji, da peder ne postoji ili kako je gay populacija postala najveći problem BiH

Kaže Donald Trump: Moramo podići zid kako bismo izolovali migrante (tj ljude koji nisu isti kao oni). Pa kaže da treba zabraniti ulazak muslimanima u SAD. Jer su “drugačiji” od Amerikanaca. I dignu se svi. Donald fašista, naradžast, glavat, penis mu gljiva, ruski špijun…

BiH: Parada fašističkog pokreta u Višegradu. Četnici, zarasli u brade paradiraju. Bakir i pogotovo ova poslanica u marami, nisu riječi rekli. Doduše, poslanica SDA znala je nedavno pitati ko je gdje bio u ratu i slično… Kako će protiv svog koalicionog partnera Dodika. Jok. Šuti. Nek’ ne puca.
E onda ovi LGBTaši hoće da paradiraju. Lično nisam za parade, barem ne u ovom trenutku, ali ako ljudi to žele napraviti, KO IM TO MOŽE ZABRANITI I PO KOJEM ZAKONU? Dakle, niko.

Međutim, za SDA nisu problem četnici u Višegradu i Baja Mali Knindža koji Bakirovoc ocu pjeva “nosila ti Drina 100 mudžahedina”, ali jesu problem mladići i djevojke koji će proštetat gradom, mahat zastavama, plesati i pjevati (ako ih vehabije “Manijaci” i Horde zla ne zaspu kamenjem).

I onda Semira, kao Phoenix iz pepela se diže na svom FB profilu, pa da u stilu Hitlerove nacističke Njemačke predloži otvaranje kampova gdje bi se homoseksualci trebali naseliti.

Nešto slično nedavno je otvorila Kina. Koja u kampove od ostatka društva odvaja muslimane. To je, naravno, naišlo na osudu kompetne javnosti, ali je ok ako u kampove pošaljemo LGBT osobe? To je drugo zar ne? Gayevi svakako nisu ljudi, oni su bolesni to treba liječiti? Zanimljivo, Kinezi imaju sličan motiv za muslimane. Njima je islam bolest koju treba liječiti. Ima neka tajna veza, zar ne?

Semira, dušo, ovoj državi nisu problem gayevi, ni psi lutalice, ni vrane na Otoci. Nije problem ni što Dodik handri sa zastavom u Predsjedništvu, a ni što Komšić kao prostitutka malo bi lijevo, malo bi desno.

Problem je Semira, što smo zatucano društvo, svjetlosnim miljama daleko od civilizirane Evrope. Što “vrijednosti” koje promiče radikalno desno krilo SDA može opstati samo možda negdje na Bliskom istoku, a i tamo je više upitno.

Država Bosna i Hercegovina, koju dio SDA planira napraviti, NEMA BUDUĆNOSTI u Evropi. Samo će budala pomisliti da će EU ili Rusija sa druge strane, dopustiti stvaranje poluradikalne tvorevine u kojoj službena FB stranica Policijske akademije BiH javno poziva na hapšenje LGBT populacije.

I evo danas, ispred SCC-a, dvojica “junačina” napadoše djevojke jer su se držale za ruke. A napada će biti još, sve dok Semira i njoj slični javno pozivaju na izolaciju, a mnogi i na linč. I to pravdaju, pazite sad, brigom za porodicu?! A tuđe porodice se ne računaju jer nisu kao vaše?

Da, Bosanci i Hercegovci, ovo treba nazvati pravim imenom, a to je uvod u fašizam.

Problem je Semira, ne što će se održati gay parada, već što je stranka čiji si ti član, u uskoj saradnji sa vašim dugogodišnjim koalicionim partnerima pokrala i opljačkala u zadnje dvije decenije sve što se moglo odnijeti.
BiH je zemlja u kojoj se najgore živi u kompletnoj Evropi. Korupcija izvire na sve strane. Pa ni donirane traktore ne možemo riješiti bez SIPE.

Djecu nam ubijaju po ulicama i nikad se ne nađu ubice. Pitajte Muriza Memića ili Davora Dragičevića šta misle o Paradi ponosa i da li političari toliko trebaju hampe tome davati, a šutiti kao MIŠEVI kada su u pitanju mnogo važnije stvari.

Djeca nam svaki mjesec masovno napuštaju državu. Je li stvarno neko misli da napuštaju zbog Parade ponosa? Ne, ne, ne.

Ne idu zbog Parade ponosa, idu ZBOG VAS koji ste na sav glas protiv toga. Jer, lako je skrenuti pažnju sa stvarnih problema i sve prebaciti na gayeve.

Vi, političari, možda i ne pripadate svi gay populaciji, ali ste jako dobri u jednoj stvari. Odlično nas sve jebete u mozak.

Piše: Mirza Dautbegović