Udovica Kobija Bryanta poslala snažnu poruku i rasplakala cijeli svijet

Svijet je bio u šoku nakon objave da je jedan od najboljih američkih košarkaša svih vremena Kobe Bryant, 41 poginuo u nedjelju u padu helikoptera u Kalabasasu, gradu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji.

S Brajantom je bila i njegova 13-godišnja kćerka Gianna Maria-Onore, a poginulo je svih devetero osoba koje su se nalazile u helikopteru. Brajantovi su s još sedmero ljudi putovali na košarkaški turnir za djevojčice na kojem je Đijana trebala nastupiti.

Brajantova supruga Vanessa još nije dala izjavu za medije. Dolazili su izvještaji da su njeni tuga i šok preveliki, ali jednim je gestom poslala snažnu poruku. Vanesa je promijenila sliku na svom Instagram profilu, a postavila je fotografiju cijele porodice.

https://www.instagram.com/p/B77K8XWDY7O/

– Djevojke i ja se želimo zahvaliti milionima koji su pokazali podršku i ljubav u ovom užasnom vremenu. Hvala svima na vašim molitvama. Definitivno su nam potrebne. Potpuno smo utučeni zbog iznenadnog gubitka mog divnog supruga Kobija, divnog oca naše djece i moje divne slatke Điđi i divne sestre Natalije, Bjanke i Kapri. Utučeni smo i zbog porodica koje su izgubile svoje voljene u nedjelju i dijelimo njihovu tugu. Nema riječi kojima se može opisati bol. Tješi me što znam da su Kobi i Điđi znali koliko su bili voljeni. Nevjerovatno smo blagoslovljeni što smo ih imali u našim životima. Voljela bih da su s nama zauvijek. Nisam sigurna šta naši životi nose poslije i nemoguće je zamisliti život bez njih. Međutim, budit ćemo se svakog dana, pokušavajući da izguramo jer nam Kobi i Điđi osvjetljavaju put. Naša ljubav je beskrajna i nemjerljiva. Hvala što dijelite svoju radost, tugu i podršku s nama – napisala je Vanesa na Instagramu.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.