in ,

Uhapšen poznati pjevač iz “Zvezda Granda”, Saša Popović prosto ne može da vjeruje šta se događa!

Iako je policija protiv Zvezde Granda najprije podnijela prekršajnu prijavu, u slučaj se uključilo novosadsko tužilaštvo koje je naložilo da pjevač bude uhapšen

Novosadska policija uhapsila je pjevača Slobodana Slobu Vasića i po nalogu tužilaštva mu odredila zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici, nakon što je 1. maja izudarao svoju djevojku, u čiji se stan nedavno uselio.
Iako je policija protiv Zvezde Granda najprije podnijela prekršajnu prijavu, u slučaj se uključilo novosadsko tužilaštvo koje je naložilo da pjevač bude uhapšen.

Podsjetimo, drama u Novom Sadu odigrala se kada se Vasić sa djevojkom, njenim bratom i njegovom partnerkom vratio u stan iz restorana gdje su bili na večeri.

Nakon što je brat Đ. J. krenuo svojoj kući, Vasić je nasrnuo na svoju djevojku, koja je počela da zapomaže i doziva brata u pomoć. Mladić se vratio u stan i pozvao policiju, a pjevač je potom pobjegao.

– Protiv pjevača je najprije podnesena prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda svađom i tučom, ali je on pozvan da se u subotu javi policiji. Osim Vasića, izjavu je dala i njegova djevojka, koja je ispričala da ju je sporne večeri pjevač tukao. Poslije saslušanja, odlučeno je da protiv Slobodana bude podnesena krivična prijava za nasilje u porodici, pa mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Ovo je let iz pakla! Putnici vrište dok je njihov avion u plamenu

Terapija ljubavlju: Pas će vas osloboditi depresije i vratiti u život!