Uhapšen poznati pjevač iz “Zvezda Granda”, Saša Popović prosto ne može da vjeruje šta se događa!

Preuzmite android aplikaciju
Preuzmite aplikaciju

Iako je policija protiv Zvezde Granda najprije podnijela prekršajnu prijavu, u slučaj se uključilo novosadsko tužilaštvo koje je naložilo da pjevač bude uhapšen

Novosadska policija uhapsila je pjevača Slobodana Slobu Vasića i po nalogu tužilaštva mu odredila zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je izvršio nasilje u porodici, nakon što je 1. maja izudarao svoju djevojku, u čiji se stan nedavno uselio.
Iako je policija protiv Zvezde Granda najprije podnijela prekršajnu prijavu, u slučaj se uključilo novosadsko tužilaštvo koje je naložilo da pjevač bude uhapšen.

Podsjetimo, drama u Novom Sadu odigrala se kada se Vasić sa djevojkom, njenim bratom i njegovom partnerkom vratio u stan iz restorana gdje su bili na večeri.

Nakon što je brat Đ. J. krenuo svojoj kući, Vasić je nasrnuo na svoju djevojku, koja je počela da zapomaže i doziva brata u pomoć. Mladić se vratio u stan i pozvao policiju, a pjevač je potom pobjegao.

– Protiv pjevača je najprije podnesena prekršajna prijava zbog narušavanja javnog reda svađom i tučom, ali je on pozvan da se u subotu javi policiji. Osim Vasića, izjavu je dala i njegova djevojka, koja je ispričala da ju je sporne večeri pjevač tukao. Poslije saslušanja, odlučeno je da protiv Slobodana bude podnesena krivična prijava za nasilje u porodici, pa mu je određeno zadržavanje do 48 sati.