UHAPŠEN POZNATI POLITIČAR: Istukao suprugu jer se nije dovoljno brzo skinula za odnos…

Advokat i političar iz Misisipija uhapšen je ovog vikenda nakon što je policija saopćila da je pijan udarao svoju suprugu u lice jer se nije dovoljno brzo skinula kada je želio intimni odnos, prenosi Huffington Post.

Republikanac Doug McLeod (58) iz Misisipija optužen je za porodično nasilje. On se suočio s optužbama da je udario suprugu u lice, ona tvrdi da ga je naljutilo što se nije dovoljno brzo skidala prije intimnog odnosa, piše Independent.
Američki političar je te večeri bio alkoholiziran, a supruga je nakon napada pozvala policiju. Kad su policijski službenici stigli, zatekli su pijanog McLeoda s bocom alkohola u ruci i njegovu suprugu krvavog nosa, piše The Sun Herald.

Još jedna žena, svjedokinja događaja, koja se za vrijeme napada našla u kući rekla je da je čula svađu u njihovoj spavaćoj sobi. Doug McLeod kaže da će podnijeti ostavku ako se optužbe protiv njega dokažu te ga sud proglasi krivim.

Također, interesantno je da je Doug McLeod predstavnik Mississippija u Zastupničkom domu SAD-a od 2012. godine, a sa svojom suprugom ima troje djece.

McLeod je trenutno pušten uz kauciju i čeka suđenje.