in ,

UMRO BRAT PREDSJEDNIČKOG KANDIDATA U HRVATSKOJ Nakon teške bolesti preminuo u 47. godini

Brat bivšeg predsjednika Vlade i SDP-a Zorana Milanovića, Krešimir Milanović, umro je u subotu nakon duge i teške bolesti, zbog čega predsjednički kandidat SDP-a idućih nekoliko dana neće sudjelovati u kampanji, doznaje se iz njegova stožera.

Milanović je nakon Dugog Sela trebao ići i na Vinkovačke jeseni te dati izjavu za medije, ali je to otkazano zbog smrtnog slučaja u obitelji. Milanović će se idućih dana posvetiti obitelji i neće aktivno sudjelovati u kampanji, kažu u njegovu stožeru.
Krešimir Milanović umro je u 49. godini, a prije manje od mjesec dana, bivši premijer pokopao je i oca Stipu koji je umro u 82. godini života.

Krešimir Milanović bio je ne baš uspješan poduzetnik i suvlasnik tvrtke Modestus, koja je prošle godine završila u stečaju koji je pokrenut na prijedlog Nove ljubljanske banke, koja ima potraživanja od 3,59 miliona eura, a uslijedio je nakon neuspješne predstečajne nagodbe iz 2015. zbog dugova od čak 38,8 miliona kuna.

SRPSKI MAFIJAŠI NA NOVOM BIZNISU ZARAĐUJU MILIJARDE! ‘Djevojci drhte ruke, napetost raste, dolazi luksuzni auto, iz njega izlaze tri muškarca i traže novac…’

MAJA ŠUPUT SRETNO UDANA SLAVI 40. ROĐENDAN, A OTKRILA I KADA STIŽE DIJETE ‘Pet sam godina bila sama i uživala punim plućima, da bi na kraju upoznala muža’