URNEBESAN SNIMAK ŠIRI SE DRUŠTVENIM MREŽAMA Ovo će vas nasmijati, vjeverica se napila nakon što je pojela fermentirane kruške!

Kathleen Morlok iz Minnesote u SAD prošle je sedmice odlučila očistiti svoj frižider i riješiti se već prezrelih krušaka.

Kako u ovo doba godine u njeno dvorište redovno svraća nekoliko vjeverica, Morlok ih je odlučila počastiti. Dio kruški je tako dala svom ljubimcu, svinji Hamletu, a dio je ostavila za vjeverice.

Čim je ostavila voće Morlok je vidjela jednu već poznatu joj vjevericu, koju je nazvala Little Red.

Maleni je odmah halapljivo navalio na jednu krušku, pa nestao. Sat vremena kasnije vidjela ga je kako dolazi po ‘repete’, no nešto je bilo čudno u njegovom hodu. Gledajući vjevericu kako se neprirodno naginje put nazad, sjetila se da su kruške u frižideru mogle fermentirati, što bi objasnilo ponašanje ‘Malog Crvenog’.

Odmah ga je snimila i objavila na internetu, a snimak pijane vjeverice brzo je postala hit. Morlok je ispričala da je hranjenje vjeverica u njenom gradiću u Minnesoti tijekom pandemije postalo ‘glavna zabava’.

Ona ih hrani od 2019. godine, a od aprila gotovo svaka kuća brine o nekoliko vjeverica, od kad mnogi rade od doma. Što se tiče Little Reda, jutro poslije ga vjerojatno zbog mamurluka nije bilo, ali je iza podne već došao Morlok u dvorište i čekao s čim će ga taj dan počastiti.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.