in ,

Urnebesna spovijest nasmijala Balkan: Vodila muža u šoping za “Black friday”, ali nije dobro završilo!

Pravilo Black Fridaya broj jedan u slučaju da ste žensko glasi: u šoping se ide solo, eventualno s “prijom”. S partnerom ili mužem ni u ludilu, jer će vam tada Crni petak uistinu biti – crn. Osim u slučaju da vam muž nije ultragalantni gospodin, a takvih je danas, nažalost, malo, piše Anita Matić za Slobodna Dalmacija.

Ali eto, bilo je i takvih koji su odlučili riskirati, vjerojatno računajući kako bi se muž mogao malo i isprsiti, pa su se na kraju gorko pokajali. Svjedočili smo jednom takvom slučaju u jednom splitskom trgovačkom centru.

Mjesto radnje – parfumerija, glavni likovi: muž i žena u četrdesetima. Ona je sebi izabrala parfem, jer 20 posto je snižen, pa je šteta ne kupiti, a on se skoro onesvijestio kad je vidio da i takav snižen dođe – tisuću kuna.

– Čekaj, ti stvarno misliš dat iljadu kuna za to? – u nevjerici joj se obraća.

– Pa nemam parfem.

– Pa dobro, ima ih ovde milijun, a di si baš našla ovoga, sigurno u cilom dućanu nema skupljeg – svisoka će joj on, vjerojatno u nadi da će je njegova opaska urazumiti, nakon koje će se pokunjiti i posegnuti za nekom toaletnom vodom koja je već snižena, pa će na nju dobiti i još ovih dvadeset posto i – svi kući sretni i zadovoljni.

Ali ova ni čut.

– Čekaj, koliko ti imaš parfema? Dva, dva san ti kupila! A ja? Ja nemam nijedan. I sad mi još braniš da kupim ovi koji oću, nego tamo neki livi… Srami se!

Nije se suprug posramio, nego je ustvrdio kako nema teorije da to kupi. I točka. Nastavili su dalje kroz trgovinu, on je u nevjerici ponavljao kako ne može virovat da joj je uopće palo na pamet da kupuje parfem koliko njemu koštaju četiri zimske gume.

Nije mu više odgovarala, a nije ni trebala. Izraz lica joj je govorio. Zapamtit ćeš ovaj Crni petak, majke mi, piše Anita Matić za Slobodnu Dalmaciju.

SPREMAJU SE MASOVNI PROTESTI ZBOG SEVERINE Javnost traži da se dijete uzme Milanu i vrati pjevačici!

Okružni sud u Doboju: Ginekologu dvije godine zatvora za smrt porodilje!