in ,

UZBURKAO DUHOVE U BiH Bakir je konvertit, ne bih ga ni džamiji pozdravio!

Crveni se ne boje jer nema UDBE, zeleni se ne boje Boga! Nema nam selameta s Bakirom i ovim režimom! Akademici pišu reisu hutbe, on čita hutbu za ambasadore!

Islamska zajednica i SDA se nikada nisu razdvojili, brat Džemo i ja nismo džamijski golubovi! Režim čini zulum prema svom narodu! Nikada se neću sresti s Bakirom, ni u džamiji ga ne bih poselamio.

Dodik je bio Rafijev čovjek, a onda je izlevatio tog Gregorijana.

Sad je za mene politički fenomen Sulejman Tihić, kako je on nastao, kako je on izabran. To je uradio OHR. Pritisak, prijetili Aliji da će mu stranku proglasiti ljevičarskom, terotističkom. Da mu se sačuva stranka ideološki.

Ova siutacija sa ANP-om jako podsjeća na situaciju na reviziju tužbe za Jugoslaviju. Poslao je advokata provicinjalca da mu to radi, a znao da nema ništa od toga. Bakir je predložio o da će sam poslati ANP za Brisel.

Ne vjerujem da je Dodik progutao žabu, podvukao rep ili uopće dozovolio bilo kakvu formu da bi nastavio taj put. Ovo je vrlo sinhronizivano, mislim da su ovo opet Amerikanci. Dodik je američki igrač.

Sve je to omekšavao.

Nije to njihova pamet, ni Komšićeva ni Šefikova. Mislim da su režirani i posljedni izbori“, sve ovo je u kameru izgovorio Nedžad Latić.

Novi zemljotres pogodio BiH, tresla se i Hrvatska i Crna Gora

SKANDALOZNO I SRAMOTNO: Kolinda odala počast osuđeniku Slobodanu Praljku