UZNEMIRUJUĆE Brutalno pretučen srbijanski političar, veliki protivnik Aleksandra Vučića

Događaji Posljednje

Borko Stefanović, predsjednik Ljevice Srbije i jedan od osnivača Saveza za Srbiju, te Boban Jovanović i Marko Dimić, aktivisti Ljevice Srbije, brutalno su pretučeni uoči održavanja tribine Saveza za Srbiju u Kruševcu, priopćeno je iz tog opozicijskog saveza.
Policija je priopćila da je odmah nakon događaja izašla na lice mjesta i da poduzima sve neophodne mjere i radnje u cilju pronalaska i identifikacije napadača, i da je o svemu obaviješteno nadležno tužiteljstvo.

Napali ih šipkama

Iz Saveza za Srbiju javljaju da je uslijed težih ozljeda glave Borko Stefanović prevezen u Urgentni centar, Jovanoviću su izbijena dva zuba i rasječena usna, dok je Dimić zadobio više udaraca u glavu.

Grupa batinaša naoružanih šipkama presrela je Stefanovića ispred MZ Rasadnika u Kruševcu, oborila ga na asfalt i bjesomučno tukla. Pošto su Stefanoviću u pomoć pritrčali Jovanović i Dimić, napadači su se obrušili i na njih, navode iz Saveza.

Savez za Srbiju tvrdi da je napad na njihove članove posljedica najprljavije hajke koju režim Aleksandra Vučića svakodnevno vodi protiv političkih neistomišljenika, javlja N1.

Leave your vote