Vaš partner je nepodnošljiv? Sigurno spada u jedan od ovih znakova zodijaka

S nekim osobama se lako nositi kad su u ljubavnoj vezi, dok s drugima baš i nije tako. To se odnosi i na određene horoskopske znakove.

Blizanci

S blizancima je uglavnom lako, ali to ne mora biti tako kad su u ljubavnoj vezi. Blizanci mnogo pričaju pa zbog toga nerijetko ne čuju šta im parner pokušava reći. Komunikacija je ključ uspješne veze, jednako važno je pričati i slušati šta partner želi reći. Zbog nedostatka komunikacije nekad se teško nositi s blizancima i nešto im “dokazati”. Također, blizanci ponekad znaju govoriti jedno, a raditi nešto suprotno.

Vodolija

Vodolije vjeruju da trebaju dati prostora parneru u vezi, poznate su po inteligenciji i razumijevanju za druge, ali nekad imaju problema s emocijama te spadaju među one koji se baš i ne znaju/ne žele izraziti. Također, čini se da im nedostaje empatije za druge pa im je teško da postanu potpuno svjesni osjećaja koje za njih ima druga osoba. S vodolijama se nikad ne zna, mogu jedno osjećati, a izvana ostati mirni i slati pogrešne signale.

Bik

Baš kao blizanci, vodolije i škorpije, s bikovima se također može postati teško nositi zbog njihove ekstremne tvrdoglavosti. Oni su najbolji primjer ljudi koji žele da sve bude po njihovom, a za kompromis gotovo da i ne znaju. Svojim riječima mogu osvojiti srce partnera, ali i je i duboko povrijediti.

Škorpija

Škorpija je jedan od najstrastvenijih horoskopskih znakova. Škorpije mogu biti veoma dominantne, a ako ih izdate, ne piše vam se dobro. Također, u lošoj ste situaciji ukoliko škorpija kao partner posumnja da niste vjerni, jer kada se naljuti, čeka vas otrov. S ljubomornim partnerom se teško nositi, a kad su škorpije u pitanju, to je na još višem nivou.

Ovan

Ovan je poznat po tvrdoglavoj prirodi. S ovnom se moguće slagati samo ako se složite sa svim njegovim stavovima i mišljenjima. Ako je vaš dečko ovan, vjerovatno ste djevojka koja samo govori “da dragi”. Strpljenje ovna je veoma malo, teško im je nešto dokazati, a grešku neće priznati ni kada sami shvate da su pogriješili nego će se i dalje držati svog stava. Zbog toga je veza s njima uvijek jednosmjerna ulica, ili će biti po njihovom, ili sve prestaje.