Vatrena Jelena Karleuša: “Sada sam mnogo bolja riba nego što sam bila”

Nakon uspješnog novogodišnjeg nastupa u jednom beogradskom hotelu, Jelena Karleuša je pjevala sinoć u beogradskom klubu “Kasina”. JK je još jednom napravila atmosferu za pamćenje, u kojem je izvela veliki broj svojih hitova.

Karleuša se za nastup provokativno obukla, a na sebi je imala jednodjelni bijeli kostim, pri čemu su do izražaja došle njene obline. Jelena je tokom nastupa poželjela svima sretnu Novu godinu u krcatom klubu.
– Sve je nebitno ako nemate zdravlje i ljubavi. To vam od srca želim. I da se što više i što češće družimo kao večeras. Hvala vam što ste došli. Svaki put obaramo rekord ovdje. To je ljubav. Beograd i ja – rekla je JK i najavila šta će pjevati.

– Sada malo da se vratimo u prošlost. Evo jedna pjesma koju sam ja snimila kada se većina od vas nije ni rodila. Jedina razlika je u tome što sam sada mnogo bolja riba nego što sam bila, i što ću za 20 godina biti još bolja riba nego sada. Živi bili pa vidjeli. Još jednom sretno. Ko zna ovu pjesmu, neka pjeva. Ko se nije rodio, sada će da čuje. Je l’ smo spremni? – rekla je JK i zapjevala hit “Gili, gili”.

Kako je izgledalo sve ovo, pogledajte na fotografijama u nastavku.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.