Velika akcija: Policija iz Doboja upala na privatnu zabavu, zatečeno 19 osoba

Crna hronika Posljednje Vijesti

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj u saradnji sa Policijskom stanicom Brod te uz angažovanje policijskih službenika Jedinice žandarmerije PU Doboj, Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj,

Policijske stanice Doboj 1 i Policijske stanice Doboj 2, na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa izvršili su operativno taktičku mjeru i radnju – racija u sklopu koje je izvršen pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi osoba inicijala V. B. sa područja opštine Brod, kao i osobe i vozila koji su zatekla.

Policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj u saradnji sa Policijskom stanicom Brod te uz angažovanje policijskih službenika Jedinice žandarmerije PU Doboj, Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, Policijske stanice Doboj 1 i Policijske stanice Doboj 2, na osnovu naredbe Osnovnog suda Derventa izvršili su operativno taktičku mjeru i radnju – racija u sklopu koje je izvršen pretres kuće i pomoćnih objekata koje koristi osoba inicijala V. B. sa područja opštine Brod, kao i osobe i vozila koji su zatečeni na mjestu događaja.

U navedenom objektu zatečeno je 19 osoba, prilikom čega su izvršenim pretresom kod osobe inicijala D. M. iz Broda u usnoj šupljini pronađene dvije plastične vrećice sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „kokain“, ukupne težine 2,4 g, te prilikom pretresa osobe inicijala D. Đ. i vozila koje isto koristi pronađeno je i oduzeto ukupno pet paketića sa sadržajem bijele praškaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Kokain“, ukupne težine od 6,1 g.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj protiv lica inicijala V.B. koje je organizovalo okupljanje na svom privatnom posjedu, biti dostavljen Izvještaj o izvršenim krivičnim djelima „Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije“ i „ Omogućavanje uživanja opojnih droga“, dok će protiv osoba inicijala D.M. i D.Đ. biti pokrenuti zahtjevi za pokretanje prekršajnog postupka za počinjene prekršaje iz člana 4. Zakona o suzbijanju i sprečavanju zloupotrebe opojnih droga BiH“.

Leave your vote