in ,

VELIKA TRAGEDIJA: Beba ispala iz vozila, udario je automobil iz suprotnog pravca

Dijete se nalazilo na zadnjem sjedištu tojote i odjednom je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, ispalo iz vozila.

Djevojčica stara svega 20 mjeseci teško je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu u Lankširu u Velikoj Britaniji. Vjeruje se da je djevojčica ispala iz vozila marke tojota, a potom je na nju naletio automobil koji je dolazio iz suprotnog pravca.

Nesreća se dogodila oko 15 časova, pod još nerazjašnjenim okolnostima, zbog čega je policija pozvala očevice da se jave, kako bi razrešili misteriju.

Prema navodima medija, dijete se nalazilo na zadnjem sjedištu tojote i odjednom je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, ispalo iz vozila. U tom trenutku u suprotnom smjeru je nailazio automobil kojim je upravljala žena (50) i udarila je djevojčicu.

Djevojčica je sa povredama glave hitno prevezana u bolnicu, a policija je privela vozača i suvozača tojote zbog sumnje da su bili pod utjecajem narkotika.

Nije saopćeno da li su putnici tojote u krvnom srodstvu sa djevojčicom, kao ni njihovi identitet. Policija je samo saopćila da je uhapsila dvojicu muškaraca starosti 29, odnosno 32 godine, zbog sumnje da su upravljali motornim vozilom pod utjecajem narkotika.

Žena koja je učestvovala u udesu je nakon uviđaja puštena kući.

Poznate plate direktora u 432 javne ustanove u BiH

Naučnica s Oxforda otkrila: Očekujemo nove bolesti koje prelaze sa životinja na ljude