in , ,

Veliki šok za Džanana Musu u Americi, ovo sigurno nije očekivao!

Da li će Musa kao slobodan košarkaš sada potražiti klub u Evropi i vratiti se na Stari kontinent ili ostati u NBA ligi?

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa ovog ljeta je u trejdu Brooklyn zamijenio Detroit Pistonsima, koji su ga danas i otpustili, prenio je novinar The Athletica James Edwards.

Moglo se to nagovijestiti pošto Musa nije bio u prvom planu ni u aktuelnim predsezonskim utakmicama, a određene najave su se danas tako i obistinile.

Da li će Musa kao slobodan košarkaš sada potražiti klub u Evropi i vratiti se na Stari kontinent ili ostati u NBA ligi, ostaje da vidimo u narednim danima.

Podsjećamo, Musu su Brooklyn Netsi 2018. godine na draftu birali kao 29. picka prve runde, a u prošloj sezoni je odigrao 40 utakmica za Netse i prosječno ubacivao 4.8 poena i bilježio 2,2 skoka po utakmici. U dosadašnjoj NBA karijeri odigrao je 49 utakmica – prenosi SCsport.

Abdulah Sidran

JAKO LIJEPA VIJEST DOLAZI IZ SARAJEVA Akademik Abdulah Sidran više nije na respiratoru, zdravstveno stanje mu je mnogo bolje!

Mostar

VRLO OHRABRUJUĆE VIJESTI O IZBORIMA U MOSTARU Objavljeni su novi podaci o izlaznosti, do 16:00 sati glasalo više od 40 posto birača!