Veoma uspješna i imućna: Žena koja se danas ubila u Beogradu bila je omiljena estetičarka tamošnje estrade…

Žena koja je danas, nešto nakon podneva, pronađena mrtva u luksuznom stanu na beogradskom Vračaru, jedna je od najpoznatijih tamošnjih doktorki, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Doktorka V.S.A. je, između ostalog, vlasnica specijalne bolnice u centru Beograda, a iskustvo je sticala na prestižnim klinikama širom svijeta. Blic piše da je bila omiljeni hirurg tamošnje estrade.

Kako stoji u njenoj biografiji “specijalista je plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, vješta u raznim aspektima plastične hirurgije kojom se bavi već 20 godina u svojoj privatnoj praksi, postižući vrhunske rezultate. Stručnjak je za uvećanje grudi estetske operacije lica uključujući operacije nosa, abdominalnu hirurgiju, transfer masti i oblikovanje tijela”.

Podsjetimo, tragedija se dogodila danas oko podneva u porodičnom stanu kada su njeno tijelo pronašli muž i sin. Njima je bilo sumnjivo što se V.S.A. zadržala dugo u kupatilu, a kada su ušli zatekli su beživotno tijelo doktorke u krvi i nož koji se nalazio pored nje.

Ljekari Hitne pomoći koji su došli na lice mjesta mogli su samo da konstatuju njenu smrt.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.