Veoma uspješna i imućna: Žena koja se danas ubila u Beogradu bila je omiljena estetičarka tamošnje estrade…

Crna hronika Posljednje

Žena koja je danas, nešto nakon podneva, pronađena mrtva u luksuznom stanu na beogradskom Vračaru, jedna je od najpoznatijih tamošnjih doktorki, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Doktorka V.S.A. je, između ostalog, vlasnica specijalne bolnice u centru Beograda, a iskustvo je sticala na prestižnim klinikama širom svijeta. Blic piše da je bila omiljeni hirurg tamošnje estrade.

Kako stoji u njenoj biografiji “specijalista je plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, vješta u raznim aspektima plastične hirurgije kojom se bavi već 20 godina u svojoj privatnoj praksi, postižući vrhunske rezultate. Stručnjak je za uvećanje grudi estetske operacije lica uključujući operacije nosa, abdominalnu hirurgiju, transfer masti i oblikovanje tijela”.

Podsjetimo, tragedija se dogodila danas oko podneva u porodičnom stanu kada su njeno tijelo pronašli muž i sin. Njima je bilo sumnjivo što se V.S.A. zadržala dugo u kupatilu, a kada su ušli zatekli su beživotno tijelo doktorke u krvi i nož koji se nalazio pored nje.

Ljekari Hitne pomoći koji su došli na lice mjesta mogli su samo da konstatuju njenu smrt.

Leave your vote