in ,

VIDEO Hrvatski ministar podivljao u Saboru: Pi*da li vam materina

Ministar odbrane Hrvatske Damir Krstičević potpuno je izgubio živce tokom današnjeg zasjedanja Hrvatskog sabora.

U jednom trenutku, SDP-ovac Franko Vidović donio je dvije makete aviona za sto gdje sjedi premijer Andrej Plenković i ministri Vlade RH.

Jednu maketu Vidović je dao Plenkoviću, no drugu nije uspio isporučiti, vjerovatno namjenjenu ministru Krtičeviću.

Iz prostog razloga jer mu je Krstičević oteo maketu iz lijeve ruke i tresnuo je o pod skupštinske sale u POGRDNU psovku upućenu Vidoviću… Plenković je svoju maketu zadržao. Pogledajte kako je to izgledalo…

“Ja sam ratni general, sad sam ministar odbrane. Ja i MORH smo učinili sve da konačno hrvatska vojska dobije avion koji zaslužuje. Nakon toga svega dođe ti neko da ti se izrugiva. Dođe ti neko bez ikakvog poštivanja. Jel to trebalo se dogoditi. Morate razumjeti, ja sam ratnik. Vjerujte mi u ovom procesu Hrvatska je sve učinila, ova vlada da ovaj problem koji je bitan za Hrvatsku. Jasno je da neki ne žele uspjeh ovog projekta jer ovime jača hrvatska vojska i Hrvatska. Vidite šta se sve radi, vidite koja se kampanja vodi. Nije legitimno da mi donosi makete. To je poniženje. Tako se to ne radi vojniku. Jesam ja trebao donijeti SDP-u MiG-a 21”, rekao je uz suze Krstičević novinarima na saborskom hodniku.

Austrija: Bosanac pronađen u liftu s nožem u stomaku

Legendarni tešanjski roker Zoraid Mehičić: U Tešnju je lijepo, ali 90% ljudi nema platu veću od 500KM