Video: Ovako se predstavnik bh. dijaspore pravda pred kamerama

Edim Fejzić je zvanično predstavnik bh. dijaspore u matici. On je delegat u Domu naroda Parlamenta Federacije, a do ovog Doma stigao je tako što je pronašao rupu u zakonu, stekao (po nejasnim okolnostima) pasoš Hrvatske iako nema ama baš nikakve veze s tom zemljom i kao Hrvat iz Goražda, ušao u visoku politiku.

Bruka i sramota: Pogledajte ko predstavlja bh. dijasporu u BiH

O njegovim poduhvatima već smo pisali prije nekoliko dana. Mediji u BiH su ranije izvještavali o ovom neobičnom slučaju i frapantnom kršenju zakona, ali Kantonalno Tužilaštvo u Sarajevu tek treba da reaguje što će se prema našim informacijama, desiti u vrlo skorom periodu.

Fejzić je od države BiH već uzeo stotine hiljada maraka koje nikome ne treba pravdati jer upravlja strankom dijapore koju je praktično ukrao od ljudi koji su joj posvetili život i rad. Uzima novac varajući državu iz dana u dan. Kad je gostovao u emisiji Mreža FTV-a, pokazao je svoje oratorske vještine pokušavajući pojasniti kako je zapravo postao Hrvat.

Sve je to više ličilo na neku komediju nego na govor jednog ozbiljnog političara. Pogledajte i vi kako je Edim Fejzić postao Hrvat – zbog novca.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.