in

VOZI TRAKTOR, HRANI KOKOŠKE… Rada Manojlović UŽIVA kod svojih, a otkriveno i šta je sa Harisom!

Pjevačica Rada Manojlović ne bježi od svoje prošlosti i korijena. Naprotiv. Ne samo da ponosno ističe da je sa sela, već svaki slobodan trenutak koristi da mu se vrati. I to sa zadovoljstvom.

Naime, Rada je prije nekoliko mjeseci otišla kod svog oca Radeta, maćehe Suzane i sestre Marije u rodno Četereže i svakoga dana se bavi onim što je još kao mala voljela. Okopava baštu, vozi traktor, hrani kokoške…


– Rada je ovde već nekoliko mjeseci. Odlazila je povremeno u Beograd kada je imala neke poslovne obaveze, ali bi se uvijek vraćala. Uživa sa porodicom i mještanima – ispričao je izvor blizak porodici Manojlović, iz ovog malog mjesta u Srbiji.

Kako je još rekao, Manojlović je u novu kuću, koju je izgradila prije par godina, ubacila i stoni tenis, stoni fudbal i razne druge zanimacije, tako da u večernjim satima navodno okuplja društvo iz djetinjstva i sa njima kreativno provodi vrijeme.

– Preko dana je možete vidjeti kako hrani kokoške, kupi jaja po dvorištu, ali se ne libi ni da sjedne u traktor i preveze ono što je potrebno. Sad su razni poslovi na polju aktuelni, a ona i njena sestra Maja zdušno pomažu ocu i maćehi – ispričao je izvor.

Povremeno je, navodno u rodnom selu posjećuje i dečko, pevač Haris Berković, nerijetko i prespava kod njih, ali onda on ode svojoj kući a pjevačica ostane na selu.

– Ovdje sam, uživam maksimalno i ne znam kad ću se vratiti – kroz smijeh je rekla Rada Manojlović i dodala:

– Ne mogu vam opisati koliko mi prija ovaj odmor i bijeg od svega i od svih. Neće me biti do daljneg.

Budući da se pandemiji koronavirusa kraj ne nazire, barem ako je suditi prema riječima epidemiologa, te da su nastupi pjevačima otkazani, nije isključeno da će i Rada svoj boravak na selu dodatno produžiti.

TUGA U SARAJEVU: Umro Timur Numić

Da li je srce najljepše novinarke osvojio Zlatan Ibrahimović?