in ,

Vranješ je psihopata! Karleuša otkrila šta se dešava i situacija je užasna

Jelena za praznike na kućnu adresu primila poklon, zbog čega se pravdala Dušku da je Ognjen psihopata koji je proganja

Ognjen Vranješ poslao je 1.001 ružu Jeleni Karleuši samo da bi iznervirao njenog supruga Duška Tošića. I uspio je u tome, jer je među njima izbila žučna svađa!

Bosanski fudbaler, koji trenutno igra za belgijski klub Anderlecht, namjerno je isprovocirao svog kolegu, koji ga je zbog ljubomore pozvao na lični obračun jer je u pjevačicinom telefonu navodno pronašao njegove poruke.

“Pošto je Duško zaprijetio Ognjenu, on je htio da mu se osveti. Smislio je da za praznike Jeleni pošalje romantičan poklon na njenu kućnu adresu na Dedinju. Tošić je bio prisutan i napravio je haos – otkriva naš izvor.

Karleuša se mužu navodno pravdala da ne zna o čemu se radi, te je izvrijeđala Vranješa da je psihopata kojeg ne može nikako da se riješi.

“Objašnjavala mu je da ona nema veze s poklonom, da se ne čuje s njim i da ga maksimalno ignoriše. Žalila se da ne može da ga se otarasi, da joj dnevno šalje i po 40 poruka i da će izludjeti od njega. Govorila je da ne daje nikakav povod, ali da Vranješ ne prestaje da je proganja. Duško ju je blijedo gledao, ali pjevačica je uspjela da ga uvjeri da zaista s mladim fudbalerom nema ništa. Čak ga je vrijeđala, pa je između ostalog izgovorila da je Ognjen psihopata i zaljubljeni klinac. Kao i uvijek, Tošići su riješili problem i nastavili dalje – kaže naš izvor i dodaje da je navodno Ognjen Karleuši tražio da se razvede od Duška:

“Pisao joj je da će joj obezbediti lagodan život, onakav kakav ima pored Duška, da će joj on sve omogućiti, samo da se razvede.

Duško Tošić, koji se rijetko oglašava povodom privatnog života, osim ako ne daje za medije zajednički intervju sa suprugom, napisao je na Instagramu da on i Jelena savršeno funkcionišu.

“Nikome nisam uzeo telefon, niti sam ikome prijetio. Zamolio bih pojedine novinare da ne pokušavaju na silu i na raznorazne načine doći do mene. Samo želim dug život našim neprijateljima, da dožive sve naše uspjehe – obratio se fudbaler, koji je trenutno u Kini.

Sarajlija pljuvao i udarao nogom po autu RTRS-a

Nakon što je “udomila” hiljade Bosanaca, Njemačka želi udomiti i pse lutalice iz BiH