in

Vranješ otvorio dušu: Promijenio sam se, smirio…

Želim reći da neke stvari koje su izrečene nisu istinite, ali bilo kako bilo nije na meni da uvjeravam ljude šta je istina, a šta nije.

Nekadašnji fudbalski reprezentativac BiH Ognjen Vranješ polako vraća u normalu svoju karijeru, ali i privatni život. Bio je starter i odigrao cijelu protiv Vasland-Beverena koju je tim iz Brisela riješio u svoju korist rezultatom 4:2.

– Promijenio sam se, smirio, ostat ću u Anderlehtu ovu sezonu, rekao je Vranješ te dodao:

– Ovdje sam da pričam o fudbalu. Kada dođe red na privatne stvari, ne bih želio da idem u detalje. Želim reći da neke stvari koje su izrečene nisu istinite, ali bilo kako bilo nije na meni da uvjeravam ljude šta je istina, a šta nije.

Istakao je da se dobro slaže sa trenerom Kompanijem (Vincent Kompany).

– Imam kvalitete za ovaj klub. Imam i iskustvo potrebno da usmjerim ove talentovane fudbalere na pravi način, bilo savjetom ili ličnim primjerom. Slažem se dobrom sa Kompanijem, njegove riječi tokom posljednje press-konferencije su me motivisale. Za ljude poput njega idem kroz zatvorena vatru. Želim da mu vratim na ukazanom povjerenju… Mogu reći samo da ću sigurno ostati u Anderlehtu ovu sezonu. Možda istetoviram grb Anderlehta kada osjetim istu ljubav kao prema AEK-u – zaključio je Vranješ.

Ako vam je potrebno nešto da se nasmijete, pogledajte promo spot Ujedinjene Srpske

Neki ljudi su imuni na COVID-19, a da ga nisu ni preležali. Spadate li i vi u ovu skupinu?