in ,

VRANJEŠ POTROŠIO 20.000 € NA KARLEUŠU: Sve je snimao telefonom, a Duško je kasnije pronašao sve…

Fudbaler sredinom novembra potegao veze da mu se u diskoteci obezbijedi najbolji separe i što bolji uslovi da bi bio bliže bini na kojoj je pjevala Jelena
Ognjen Vranješ sredinom novembra provodio se na nastupu Jelene Karleuše u Diseldorfu i potrošio čak 20.000 eura, saznaje Kurir.

Fudbaler Anderlehta i reprezentativac BiH čim je saznao da će pjevačica, za kojom je odlijepio, pjevati u jednoj diskoteci u tom njemačkom gradu, potegao je sve moguće veze kako bi mu se u klubu obezbijedio najbolji separe, odakle je imao savršen pogled na binu.

“Vranješ se prvom prilikom kada je bio slobodan uklopio s Jeleninim nastupom u Diseldorfu, taj njen koncert nije želeo da propusti. Preko prijatelja je obezbijedio dobro mjesto u diskoteci, gdje se i pojavio sa društvom. Želio je samo da ga Jelena primieti i da ispadne džek. Poručivao je skupocjena pića i nazdravljao. Ceh je iznosio oko 20.000 eura, koji je on bez pogovora platio. Bilo mu je bitno samo da se dobro provede, a još bitnije da bude blizu Jelene i da ga ona vidi. Nismo sigurni da li ga je Karleuša primjetila jer je bila velika gužva – otkriva naš izvor i dodaje da je fudbaler tražio da maksimalno bude zaštićen.

“Kada su zvali da najave da će Ognjen doći, traženi su i posebni uslovi. S obzirom na to da je menadžerima kluba rečeno ko je njihov gost i kakve su njegove platežne moći, naravno da mu se izašlo u susret. Ognjen je, pored najboljeg separea, tražio i posebnu zaštitu, da mu niko ne prilazi i da ga niko ne slika. Također je sačekan ispred kluba i sproveden do svog mjesta. On se ludo proveo, a često je i telefon držao u ruci. Snimao je Jelenu i atmosferu, a nije isključeno ni da joj je slao poruke – završava naš izvor koji se te novembarske noći našao na licu mjesta.

Ovim povodom pozvali smo aktere priče za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive.
Podsjetimo, Jelenin muž Duško Tošić je posle dočeka Nove godine u Jeleninom telefonu pronašao poruke koje joj je Vranješ slao i nastao je opšti haos. Duško je preko medija novinarima poručio da se za sva pitanja obrate fudbaleru Anderlehta, što je njega izvelo iz takta, pa mu je rekao da mu popuši ku*ac.

Tošić je prijetio kolegi da će ga polomiti kada ga bude sreo, insistirao je da se vide i raščiste sve što imaju, ali do susreta nije došlo. Još uvijek.

Kako je zbog ‘zrake smrti’ FBI ukrao Tesline tajne

Skandalozno: Šta je voditeljica Dnevnika BHRT pričala o neustavnom “danu RS”