in

Vreli snimci Rade Manojlović osvanuli na sajtu za odrasle: Pjevačica postala jedna od najpopularnijih

Rada Manojlović jedna je od najpopularnijih Srbijanki na dva p*rno-sajta. Pojedini pjevačicini snimci sa nastupa najgledaniji su na portalima za odrasle, a jedan od njih ima više od 300.000 pregleda

Nije novina da fotografije javnih ličnosti postanu p*rnografski materijal, ali Manojlovićeva je na sajtovima za odrasle postala jedna od najpopularnijih.

Nakon što je prije nekoliko godina jedna veb-stranica koja plasira takav sadržaj objavila Radine slike pod nazivom “Seksi pjevačica Rada Manojlović”, drugi su otišli korak dalje.

Sajt za odrasle “XNXX” prednjači u tome. Oni su objavili nekoliko video-snimaka pjevačicinih nastupa, a sve to postalo je hit na Twitteru. Neki korisnici ove društvene mreže šerovali su “Radin uspjeh” i otkrili da je ona jedna od najpretraživanijih Srpkinja na tim sajtovima.

Najgledaniji video popularne pjevačice je sa koncerta u diskoteci u inostranstvu na kojem miješa i igra provokativno, ali i dozvoljava gostima da je dodiruju. Tako se u jednom momentu na snimku jasno vidi da je Rada okrenula zadnjicu ka publici i približila se bini, pa su je djevojke tik do nje štipkale, pipkale i mazile, kako otpozadi, tako i sprijeda. Kada su vidjeli priliku, ka bini su tada pohitali i neki muškarci i dodirivali Radu, ali je ona tada povukla ručnu i udaljila se.

I na drugim poznatim sajtovima za odrasla Manojlovićeva je glavna srbijanska zvijezda. Na Pornhubu se, pored vrelih fotki pjevačice u kratkim suknjicama, nalazi i snimak sa nastupa gde se uvija u uskom uz tijelo pripijenom kombinezonu kroz koji se sve ocrtava.

Dodik u posjeti Zagrebu, oštra reakcija Džaferovića: Izbor Zagreba da ignoriše institucije BiH, izbor su i posljedice