Završila je Oxford, ne pojavljuje u javnosti: Ovo je kćerka Dine Merlina!

Crna hronika Vijesti

Dino Merlin od osamedesetih godina prošlog stoljeća intrigira javnost, svoj privatni život vješto krije, ali ipak je otkriveno kako izgleda njegova kćerka i to ne sasvim slučajno.

Iako Merlin ima reputaciju misterioznog čovjeka, u nekoliko navrata je govorio o supruzi Ameli, kćerki Naidi i sinu Hamzi.

Hamza (25) i Naida (31) su još vrlo mladi, nisu se još okušali u estradnim vodama, ali javnost špekulira da se samo čeka pravi trenutak.

Naida Dervišhalidović (prva s lijeva na fotografiji ispod) stiudira informatiku i okrenuta je internacionalnoj karijeri, a nedavno je procurila fotografija na kojoj se vidi kako izgleda. Nipošto je nemojte podcijeniti. Naime, ona može se pohvaliti završenim postdiplomskim studijama na Oxfordu u Velikoj Britaniji.

Lavinu komentara na društvenim mrežama izazvala je informacija da je Merlin bijesan zbog fotografije i ponašanja svoje kćerke, kojoj je, prema tim navodima, izričito naređeno da se nikako ne pojavljuje u javnosti. Fotografija koja je procurila izazvala je pometnju, a Naidi zbog svega, kako izvori tvrde, uopšte nije lako.

Leave your vote

1 razmišljanje na “Završila je Oxford, ne pojavljuje u javnosti: Ovo je kćerka Dine Merlina!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.