in

Žena iz Doboja pobjednica nagradne igre „Pogodi najveću kvotu“, postala je vlasnica atraktivnog sportskog četvorotočkaša

Nagradna igra sportske kladionice donijela joj je sreću…

U veseloj atmosferi uplatno-isplatnog mjesta kompanije MOZZART u Doboju, održana je dodjela prestižnih nagrada pobjednicima nagradne igre „Pogodi najveću kvotu”.

Ponosna vlasnica sportskog četvorotočkaša postala je Mirjana Delić iz Doboja, koja je 14. decembra sastavila maestralni tiket i s koeficijentom od 4.478 izbila na prvo mjesto posljednjeg dana nagradne igre.

Mirjana je svakog dana tokom nagradne igre zajedno sa svojim suprugom sastavljala namjenske tikete kako bi osvojila automobil i upornost joj se isplatila.

Baš kad se činilo da nade više nema, posljednjeg dana nagradne igre, odigravši onlajn tiket prestigla je igrača iz Novog Grada, koji je bio vodeći do posljednjeg dana.

„Bila sam šokirana. Još uvijek ne mogu da vjerujem da sam osvojila automobil, sve mi djeluje nestvarno. Ciljano sam igrala tikete, ali smo, nekako, suprug i ja to više radili kao hobi. Nismo bili baš svjesni da će nagrada završiti kod nas.

Trenutak kad smo povjerovali da ipak možemo biti dobitnici bio je kada smo prošli sve kvote, a ostala je samo još jedna nezavršena. Panika me je uhvatila kada je Valensija povela, a mi smo igrali da će biti X. Međutim, par minuta kasnije, znali smo da je to – to. Ne mogu vam opisati koliko sam srećna“, s osmjehom na licu priča Mirjana.

Kompanija iz Doboj Istoka proizvodi odjela “Armani” i izvozi ih za EU, na proizvodima piše: “Made in Bosnia”

Prilično nevjerovatna izjava Dodika o “slučaju Dragičević”: Da li se Milorad pokušava izvući iz svega?