ŽESTOK UDARAC IZ AMERIKE Oplela je po RTL-ovom Goranu Miliću, pogledajte šta mu je napisala jer je branio Grabar – Kitarović…

Vijesti

Nekadašnja pjevačica Magazina Ljiljana Nikolovska obratila se Goranu Miliću nakon što je on napisao da je ono što se radi predsjednici Republike ekstreman oblik primitivizma i mržnje.

Bivša pjevačica Magazina, koja danas živi u Kaliforniji, nije se složila s Milićevom izjavom i to mu je javno dala do znanja.

“Gospodine Miliću, kritika javnog službenika koji je plaćen od svih, ali servisira samo odabrane, koliko god zvučan naziv radnog mjesta, nije primitivizam, već osnovna dužnost svakog građana. Primitivizam su gladna djeca po školama. I zdravstveni problem čiji je jedini izlaz skupljanje sredstava preko interneta. Primitivizam je raditi puno radno vrijeme i biti prisiljen birati između hrane i grijanja. Primitivizam je prisiliti starce koji su cijeli život ulagali u fondove, da zbog skoro nepostojeće penzije kopaju po kantama. Primitivizam su neiscrpna gramzljivost vaše vladajuće kaste, privatne jahte plaćene suzom i krvlju poginulih i živih, službeni Audiji u državi u kojoj ljudi nemaju ni za gradski autobus, legalizirana otimačina, liposukcije i zatezanja alkoholnih trbušina na račun ovršenog zbog 20 kuna…”, napisala je Nikolovska – prenio je Index.hr.

Leave your vote