Žestoke kritika za Emira Hadžihafizbegovića zbog Lepe Brene u Sarajevu

Nakon što je crvenim tepihom 23. Sarajevo Film Festivala prošetao s pjevačicom Lepom Brenom, za Emira Hadžihafizbegovića stigle su brojne žestoke reakcije na društvenim mrežama.

Obavijest za Bošnjake u Linzu i okolnim gradovima

Brojni korisnici Facebooka razočarani su ovim potezom poznatog bh. glumca koji je dosad bio dosta omiljen među običnim svijetom.

Sada više nije tako, a da li su ljudi u pravu prosudite sami. Šta mislite…? A u međuvremenu prenosimo status jedne Bosanke koja je Emiru imala šta poručiti…

”Pravo ovi Ljiljani na majici Emira Hadzihafizbegovica idu uz ovu sramotnu i izdajnicku setnju s Brenom koja bi jedna od najvecih moralnih podrski genocidasima i ubicama naroda naseg. Rece jednom Emir “da bi ovom narodu trebalo objasniti da mu je sehid preci od bika” . Mozda prvo da objasni sebi, da je ovo sto on radi dno dna i da je bolje bilo setati krdo bikova nego jadnu Brenu po krvi sehida, a znati da je ona pjevala tom zlu. Sram te bilo Emire i skini te Ljiljane, nisu ti oni alibi tvom prodanom obrazu… I sad bi mi trebali vidjeti ljiljane, a to sto je Brena po neki put zaredom bas njegovom zaslugom poturena Sarajevu to nikome nista. E Brena i Ljiljani skupa ne mogu, jer se ta ista zlocinacka pjevaljka nije nikad uzvinula niti pokajala, ona jos brise suze za Jugoslavijom”, napisala je Elmedina Muftić.

PRATITE SVE VIJESTI IZ BH. DIJASPORE NA NAŠEM FACEBOOKU

https://www.youtube.com/watch?v=WLHP0-QysSg

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.