Vučić otkrio: BiH će nestati onog dana kada...

Žestoke poruke Vučića: Ako srušite Dejton, Srbija će…

Posljednje Vijesti

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić smatra da je Dejtonski sporazum ugrožen, te da je proteklih godina mnogo odluka donošeno mimo Dejtona.

“Prošle su 22 godine, ali Dejton je obezbedio mir i plašim se da neki ljudi ne razumiju da je to vrlo krhko i da svako rušenje Dejtona može da dovede do pogubnih posljedica”, rekao je Vučić za TV Pink, dodajući da će Srbija nastaviti da čuva i održava mir i stabilnost u regionu.

Kada je riječ o deklaraciji o očuvanju srpskog jezika i kulture, Vučić je rekao da je dosta napisano i da tekst usaglašavaju njegov i kabinet predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, a poslije toga i premijera Srbije Ane Brnabić i premijera Republike Srpske Željke Cvijanović, piše SRNA.

Nakon toga, rekao je on, ići će se na usvajanje teksta.

“Šta me briga što su neki napali deklaraciju. Oni niti su pročitali Memorandum niti Garašaninovo `Načertanije`”, rekao je Vučić i naveo da nikada neće dozvoliti da neko zabranjuje da Parlament Srbije donese jedan opštepravni politički akt.

Leave your vote

1 razmišljanje na “Žestoke poruke Vučića: Ako srušite Dejton, Srbija će…

  1. Ma sta Vi hocete Vucicu isti si nanoso zla gradjanima Sarajeva,htjeli ste Veliku Srbiju silom da stvorite,onolka moc JNA-e nije Vam pomoglo,slabo proracunato na celu sa Milosevicem,Kadicevicem,Bulatovicem i mnogim drugim,mnogi pomrli nama hi vise,ja zna da vuk dlaku mjenja ali cud nikada to si ti,nisra nije vjecno ni ovj nakaradni sporazium,htjeli st i u Hrvatskoj s.k-u ali niste uspjeli ,izgubili ste Kosovo kao Pokrajinu koji je Milosevic stvorio,a kako ubijali ljude na Kosovu i dovozli u Beograd na Vojni aerodrom Batajnica i sahranjivali,to su Amerikanci otkrili i normalno da su priznali KOsovo kao Drzavu,i kovam je kriv Milosevic i ludi narod nisa se skriti nemoze kao i ovo cao!*

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.