in ,

Zmajevi stigli u Italiju, selektor Prosinečki izjavom zaprepastio navijače!

Uprkos katastrofi u Finskoj, selektor Prosinečki je optimističan. Svojom izjavom po dolasku u Torino je bukvalno zaprepastio navijače.

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine poslije očajne igre i iznenađujućeg poraza u trećem kolu grupe ”J” kvalifikacija za EURO 2020 sinoć od Finske u Tampereu (0:2), doputovali su danas u Torino, gdje će u utorak imati ”popravni ispit” protiv favorizovane Italije.
Smjestili su se u luksuzni hotel ”Allegroitalija Golden Palace” u centru Torina, a od 18 sati imat će trening u bivšem Kampu FC Juventus, u obližnjem mjestu Vinovu.

Na licima igrača i stručnog štaba po dolasku u Italiju vidljivo je razočaranje radi neplaniranog ostanka bez važnih bodova, ali selektor Robert Prosinečki smatra ”ništa još nije gotovo”.

”U Finskoj nismo bili na nivou. Pričali smo puno o tome. Imamo dva dana za rekuperaciju sa ekipom i mislim da se možemo spremiti za Italijane. Poslije dobrih igara desio se lagani pad, te moramo opet priznati, Finska je bila puno bolja. Ne treba praviti od toga… Vrlo brzo upadamo u euforije, različite… Kada izgubimo ništa ne valja, što je možda i normalno, a kada pobijedimo, pričamo sve najbolje”, rekao je po dolasku u Torino turskim medijima Prosinečki.

Turisti na Jadranu šokirani: Veliki morski pas snimljen uz obale Makarske!

TUŽILAŠTVO U BiH IZDALO UPOZORENJE Puštate djecu na internet? Pročitajte ovo i to će se promijeniti!