in ,

Znate li šta Enver Lugavić Kice radi danas? Ovo jednostavno nije fer…

Enver Lugavić Kice
Enver Lugavić Kice

Prvi talent show u Bosni i Hercegovini organizovala je OBN televizija, a Music Talents Show tada je pokupio simpatije gledatelja širom naše zemlje. Posebno su gledatelji bili naklonjeni simpatičnom momku iz Banovića. Enver Lugavić Kice svirao je gitaru i prelijepo pjevao.

No nakon Supernove, nikada nije uspio napraviti karijeru kakvu su svi prognozirali. Snimio je istini za volju, nekoliko solidnih singlova i dobro je to izgledalo no negdje je zapelo pa je danas i dalje pjevač za ”malu scenu”.

Ne pravi velike koncerte i ne snima pjesme od nekoliko miliona pregleda na Youtube, a očito je to ono što se danas uzima kao kriteri kvaliteta muzičara. Kice pjeva po žurkama, svadbama i ugostiteljskim objektima.

Nedavno je u izjavi medijima rekao se redovno čuje s Amelom Ćurićem s kojim se ponekad i viđa. Nekako je ta Kicetova priča ostala neispričana jer svi su smatrali da će postati velik i popularan pjevač no očito je sudbina za njega imala druge planove.

On se u međuvremenu dosta fizički promijenio, smršavio je i ošišao se, ali i dalje ga pamtimo po izuzetno dobrim nastupima na Supernovoj. A vidjećemo opet, možda nam ponovo sprema neko ugodno iznenađenje. Bilo bi divno…

Na kraju krajeva, možda je mala scena njegov izbor. Možda ne želi da se upetlja u moderne estradne trendove gdje je najmanje važno da li neko zna pjevati i kakav je muzičar. Možda je tako i bolje, za svoju dušu…

Vučić i nezainteresovanost

Neviđena sramota za Aleksandra Vučića na Generalnoj skupštini UN-a u New Yorku

Mijajlović

Sad je konačno sve poznato i jasno: Evo zašto je Marijan Mijajlović prešao na Islam