in ,

Aleksandar Vučić o tuči Dragana Bjelogrlića i Predraga Antonijevića: “Nije normalno da se neko raduje što je prebijen čovjek”

Vučić kritikovao one koji su podržali Bjelogrlića

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je u slučaju napada glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića na režisera Predraga Antonijevića u Nišu, policija uradila svoj posao i da tužilaštvo i sudovi treba da urade svoje, ali da se nasilju “mora stati u kraj”.

Vučić je na televiziji Happy kritikovao one koji su podržali Bjelogrlića i rekao da “nije normalno da se neko raduje što je prebijen čovjek”, ali nije želio da komentariše razloge tuče niti da “kritikuje Bjelogrlića”.

“Kao oni koji su se radovali kad je Đinđić ubijen, što nije normalno ili kad je Milošević ubijen ili umro, tako ni ovo danas nije normalno”, rekao je Vučić.

On je rekao da se godinu dana protestovalo zbog napada na funkcionera Stranke slobode i pravde Borka Stefanovića u Kruševcu uz ocjenu da je napad na njega bio višestruko slabiji, te dodao da je bilo jasno da to “nije bio pravi razlog za proteste”.

“Svakom se desi da uradi glupost, ali mora da snosi posljedice i nasilju se mora stati u kraj i naslnicima se mora stati u kraj”, rekao je Vučić.

Kritikovao je i predstavnika festivala koji je rekao da Antonijević nije bio pozvan na festival i pitao “ko je Borka zvao u Kruševac”, odnosno ocijenio da to ne smije biti opravdanje.

Dragan Bjelogrlić se oglasio prvi put nakon napada na Gagu Antonijevića i otkrio detalje: “Reagovao sam na provokacije”

Dragan Stojković Bosanac o napuštanju takmičenja “Zvezda Granda” otvoreno: “Hvala onima koji brinu o meni”