MARKETING

Portal BHDijaspora.net nastao je početkom aprila 2017. godine iz potrebe bh. iseljenika za svojim medijem koji će ih svakodnevno informisati o događajima iz dijaspore i o dijaspori, ali i o najvažnijim dešavanjima u matici – Bosni i Hercegovini.

Mi smo tu samo zbog vas i vaše informisanosti. Milioni Bosanaca i Hercegovaca širom svijeta u ovom relativno kratkom vremenskom periodu posvetili su nam veliku pažnju i omogućili nam da nastavimo s proizvodnjom naših vijesti.

Posebno dobro razvijenu čitalačku bazu portal BHDijaspora.net ima u Njemačkoj, Austriji, Švedskoj, Švicarskoj, Danskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Australiji. Naši saradnici iz svih dijelova svijeta donose informacije o dešavanjima i aktivnostima, a uživamo u predstavljanju uspješnih Bosanaca i Hercegovaca koje ime svoje domovine ponosno nose širom svijeta nikada ne zaboravljajući svoje porijeklo.

Zašto se oglašavati na portalu BHDijaspora.net

Naš portal je u rekordnom roku stekao lojalnu publiku. BHDijaspora.net trenutno je ubjedljivo najčitaniji portal bh. dijaspore i s trendovima velikog rasta, praktično na dnevnoj bazi. Odanost publike znak je da smo na dobrom putu, a ako vašu kompaniju, brend, proizvod ili usluge želite predstaviti bosanskohercegovačkoj dijaspori, ne postoji bolji način da to uradite od oglašavanja na našem portalu.

Izuzetno povoljne usluge oglašavanja, stalni popusti i fleksibilnost u pristupu poslovnih partnera već su prepoznati, pa je naš portofolio s imenima saradnika iz dana u dan sve popunjeniji. Kratko i jasno: ako želite da se za vas čuje u dijaspori, na pravoj ste adresi, javite se na [email protected] i oglašavajte se na portalu BHDijaspora.net.

BHDijaspora.net – Miris domovine za sve Bosance i Hercegovce širom svijeta!

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.