in , ,

Aleksandra Pandurević tvrdi: “Vojin Mijatović zbog zastavice BiH nije dozvolio Džombiću da sjedne u auto!”

Nakon što je Vojin Mijatović člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika nazvao “seoskom varalicom”

Nakon što je Vojin Mijatović člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika nazvao “seoskom varalicom” na svoma Twitter profilu, oglasila se Gorica Dodik koja je tom prilikom iznijela niz tvrdnji o postupcima potpredsjednika SDP-a BiH i nekadašnjeg člana SNSD-a.

U objavi, Gorica se dotakla i Mijatovićevog oca i perioda u kojem je on bio član SNSD-a.

– Ne mogu više da izdržim, a da ne komentarišem ovog ‘čovjeka’. Milorad ti nije bio seljačina kada ste u Beogradu živjeli od njega i njegovog ćutanja na to šta mu je sve tvoj otac smještao tokom tih godina. Milorad ti nije bio seljačina kada si došao iz Beograda i postao član njegove stranke, misleći da si Bogom dan da postaneš neko.

Milorad ti nije bio seljačina kada si bio u Džombićevom kabinetu, gdje si iskorištavao svaku privilegiju i na najprizemniji mogući način tretirao ljude oko sebe. Drago mi je što se stranka oslobodila takvih kao što si ti, koji lutaju bez karaktera i cilja, samo da postanu neko. Ti nikada nećes biti neko, ljigo jedna! – napisala je Dodik.

Na tweet Gorice Dodik nadovezala se i Aleksandra Pandurević:

– Njenom opisu bih dodala i svjedočanstvo ljudi iz ambasade u Pekingu. Vojin svojevremeno nije dozvolio Džombiću da sjedne u auto bh. ambasade jer na sebi ima zastavicu BiH. Ja nekako jedva čekam neku njegovu novu partiju i ploču – napisala je Pandurević.

VEZANI TEKST Vojin Mijatović odgovorio Dodikovoj kćerki Gorici: “Nisam rekao da ti je otac seljačina, već seoska varalica”

Film “Quo Vadis, Aida?” dobio dvije nagrade na prestižnom filmskom festivalu u Valenciji

Vojislav Šešelj progovorio o Đorđu Balaševiću, napao sve koji tuguju za njim: “Razočaran sam što mediji slave izdajnika srpskog naroda”