in , ,

BAHAĆENJU DOŠAO KRAJ Policija uhapsila bivšeg vođu “Srbske časti” Igora Bilbiju! Pronađeno oružje, municija i pancirni prsluk

“Policijaci su zajedno sa Žandaremirojm obavili raciju u jednom kafiću gdje su zatekli Bilbiju”

Tokom vikenda prijedorska policija uhapsila je bivšeg vođu “Srbske časti“ Igora Bilbiju, kod koga je pronađeno oružje, municija i pancirni prsluk, saznaje Srpskainfo.

U Policijskoj upravi Prijedor rekli su da su tokom vikenda imali pojačane aktivnosti u cilju sprečavanja vršenja krivičnih djela, redukcije ulične prodaje narkotičkih sredstava, prekršaja iz oblasti javnog reda i mira, te aktivnosti u pogledu kontrole poštovanja Zaključka Republičkog štaba za vanredne situacije.

“Policijaci su zajedno sa Žandaremirojm obavili raciju u jednom kafiću gdje su zatekli Bilbiju. Tom prilikom kod njega je pronađen i oduzet pištolj “Češka Zbrojevka” model 100 kalibra devet mm sa 12 komada metaka”, rekao je izvor Srpskainfo.

Pretresom stambenog objekta koji on koristi pronađeno je i oduzeto 17 pištoljskih metaka, 35 puščanih metaka kalibra 7,62mm, okviri za automatsku pušku, pancirni prsluk, te drugi predmet koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

“Bilbija je zatim uhapšen, a nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biće dostavljen izvještaj za počinjeno krivično djelo “Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija”, rečeno je u policiji, navodeće inicijale osumnjičenog.

Oni su dodali da su preduzimanjem aktivnosti na suzbijanju i sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, u Kostajnici, kod E.B. i A.S. pronašli i oduzeli heroin.

“U odvojenim aktivnostima, u Prijedoru, oduzeta je određena količina medicinske droge od S.G. iz Prijedora”, dodali su policiji.

Srpskainfo

Oglasili se iz SIPA-e nakon hapšenja u slučaju Dženan Memić

Poruka iz RS upućena Vojislavu Šešelju odzvanja Srbijom: “Izvlačite kosti mog mrtvog muža!”