in , ,

Bakir Izetbegović odmah progovorio o iznenadnom sastanku sa Čovićem, Dodikom i međunarodnim delegacijama u Sarajevu: “Ništa nismo zakovali”

Bakir Izetbegović, predsjednik SDA, rekao je da je atmosfera na sastanku u zgradi Delegacije Evropske unije u Sarajevu danas bila dobra te da se govorilo o starim temama

Bakir Izetbegović, predsjednik SDA, rekao je da je atmosfera na sastanku u zgradi Delegacije Evropske unije u Sarajevu danas bila dobra te da se govorilo o starim temama.

Istakao je da je bila prisutna želja svih aktera da se napravi bolja atmosfera u zemlji.

”Stare teme su bile, dva amabasadora – SAD i EU pokušavaju nam pomoći da se napravi jedna bolja atmosfera i krene po bitnim pitanjima i reformama. Mi smo sva trojica insistirali na vakcinama i pomoći u vezi migrantske krize. Ušlo se u neke detalje oko sastanka SDA i HDZ. Set starih pitanja, zadovoljan sam atmosferom i željom svih aktera da se napravi bolja atmosfera u zemlji”, dodao je i zaključio:

”Nismo danas ništa zakovali, ali bila je dobra atmosfera”, istakao je Izetbegović prenijela je televizija N1.

Na sastanku su još prisustvovali lideri HDZ-a BiH Dragan Čović i SNSD-a Milorad Dodik.

Nedim Sladić najavljuje da iz centralne Evrope snijeg stiže prema Bosni i Hercegovini

Shaquille O’Neal spektakularno debitovao u kečerima: “Pretukao” gledaoca, proletio kroz stol, pa završio u Hitnoj pomoći !