in ,

Bakir Izetbegović “po svom, pa hajd” poručio: “Uzalud pokušavaju alternative, nema zamjene SDA”

Bakir Izetbegović poručio da nema zamjene stranci SDA

Bakir Izetbegović poručio da nema zamjene stranci SDA.

Predsjednik Stranke demokratske akcije Bakir Izetbegović posjetio je Općinski odbor SDA Novo Sarajevo, gdje je razgovarao s rukovodstvom te organizacije, nakon čega je održao i sastanak sa članovima Izvršnog odbora i vijećnicima iz te stranke.

Izetbegović je kazao da je situacija svuda slična u općinskim odborima gdje su uvodili povjereništva – Ilidža, Novo Sarajevo, Centar.

“Priča je slična, kako uvesti mlade ljude koji će, uz pomoć starijih, iskusnih SDA-ovaca, dati odgovore za vrijeme koje dolazi. Moja preporuka im je bila da što više budu sa građanima, pa i kad građani ruže i kada prigovaraju i to je dobro. Samo nije dobro kada šute”, naveo je Bakir Izetbegović.

Kaže da treba “komunicirati sa svijetom i vidjeti šta je to novo i šta je to više što građani, što glasači očekuju od SDA”.

On misli da “nema zamjene Stranci demokratske akcije. Da uzalud pokušavaju napraviti alternative”, prenosi N1.

“Ali nije odgovor ni spora, inertna i ostarjela SDA. Ova zemlja i ovi ljudi zaslužuju istinski sposobnu, kapacitiranu stranku koja će nastaviti da bude stub i glavni motor promjena u BiH, a time i na općini Novo Sarajevo”, zaključio je Bakir Izetbegović.

Pogledajte luksuznu vilu Lepe Brene i Bobe Živojinovića u Americi

Fra Ćiro Lovrić o uspjehu Bosanca Mate Rimca: “Znate li vic o Muji i velikom križu…”