in ,

Balaševićeva supruga otkrila sve detalje: “Đole je svoje dane posljednjih godina provodio u kući! Olivera kroz prozor gleda u daljinu!”

Olivera Balašević ostala je bez voljenog supruga Đorđa

Proslavljeni kantautor, Đorđe Balašević preminuo je u 67. godini, što je rastužilo cijeu regiju.

Njegova supruga, Olivera Balašević ostala je bez voljenog supruga, a koliko joj je teško, govori i to što su je reporteri zatekli na prozoru porodičnog doma u Novom Sadu, kako sjetno gleda u poklone i poruke koje su ostavili obožavaoci u njegovu čast.

“Đole vam je svoje dane posljednjih par godina provodio u kući. Tu je najviše volio da provodi vrijeme, pije kafu i druži se s porodicom i prijateljima…”, rekla je Olivera.

Ispred kuće Balaševića ostavljeni su buketi cvijeća, plišani zečevi, pisma i poruke za preminulog Đorđa.

Na jednoj od poruka pisalo je:

– Računaj na nas, čuvamo ih! Novi Sad, Đole.

Podsjetimo, čuveni kantautor Đorđe Balašević preminuo je u 67. godini. Balašević je primljen na Infektivnu kliniku gdje se liječio od upale pluća.

Prije nekoliko dana izvor blizak porodici otkrio je da se kantautor osjeća dobro i da se šali sa ljekarima, međutim, slavni Vojvođanin preminuo je na Infektivnoj klinici u Novom Sadu.

Podsjetimo, Đorđe Balašević izgubio je životnu bitku u 68. godini nakon što se borio s upalom pluća.

VEZANI TEKST Enis Bešlagić uputio jako emotivnu poruku nakon smrti Đorđa Balaševića: “Krivi smo mi jer smo im pustili…”

Veljko Ražnatović zgrozio javnost u Srbiji zbog Đorđa Balaševića: “Da li ste normalni? Ne zaslužuje nikakav pomen, nikakvo sjećanje!”

Tata i Kira otpjevali legendarnu Balaševićevu pjesmu “Samo da rata ne bude”