in , ,

Banjalučka policija žestoko odgovorila Stanivukoviću, tvrde da nije dostavio nikakve dokaze o kriminalu!

Oni navode da svaki dokaz mora biti predat na protokol te da načelnik nije mogao ništa preuzeti

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković je ranije govorio o izvještaju o kriminalnim radnjama u gradskoj upravi tog grada, te naveo da je slučaj u rukama policije, no iz MUP-a RS negiraju da su zaprimili bilo kakve prijave ili dokaze.
Ono sa čim se Stanivuković posebno uhvatio ukoštac su bilbordi za koje se ne plaćaju komunalne naknade, a čime je na godišnjem nivou, kako on kaže, grad oštećen za pola miliona KM.

Tako su svi nelegalno postavljeni bilbordi uklonjeni, a o svemu je Stanivuković obavještavao javnost na društvenim mrežama.

Nakon jučerašnje sjednice Gradskog vijeća Banje Luke, kojoj je prisustvovao i načelnik Policijske uprave ovog grada Radenko Stakić, gradonačelnik Stanivuković je na Facebooku objavio da je “iskoristio njegov dolazak da mu preda dokaze o kriminalu”. Iz PU su kazali da ni oni, niti načelnik Stakić još uvijek nisu zaprimili nikakve dokaze i demantovali njegove navode s društvenih mreža.

Oni navode da svaki dokaz mora biti predat na protokol te da načelnik nije mogao ništa preuzeti.

Policijska uprava Banja Luka poziva gradonačelnika Draška Stanivukovića da prijavu podnese u skladu sa zakonom i da prestane koristiti policijsku upravu kao instrument političke borbe”, poručili su Stanivukoviću iz policijske uprave.

UHAPSIO TUŽITELJICINOG MUŽA Policajac Omerović oslobođen i u disciplinskom postupku

Svetlana Bojković zaražena koronom!