in ,

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar–Kitarović dobila novi posao

Ovu vijest je potvrdila i ova škola putem Facebooka, čiju objavu prenosimo u cijelosti

Bivša predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar–Kitarović postala je posebna savjetnica dekana za međunarodne projekte pri Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa.

Ona se od 1. marta pridružila ZŠEM-u u ulozi Posebne savjetnice dekana za međunarodne projekte.

Ovu vijest je potvrdila i ova škola putem Facebooka, čiju objavu prenosimo u cijelosti.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, 1. ožujka, pridružila se ZŠEM-u u ulozi Posebne savjetnice dekana za međunarodne projekte. Kolinda Grabar – Kitarović podržat će ZŠEM-ovu ambiciju dodatnog širenja međunarodne suradnje i još aktivnijeg angažmana na međunarodnim projektima.

Kolinda Grabar – Kitarović lani je postala članicom Međunarodnog olimpijskog odbora, pa će tako aktivno sudjelovati i u novom Erasmus projektu koji predvodi ZŠEM. Međunarodni konzorcij za ovaj projekt čine dva elitna sveučilišta – Stockholm School of Economics te njemački WHU – Otto Beisheim School of Management, kao i četiri olimpijska odbora iz regije.

Veselimo se suradnji na brojnim projektima i prilici za naše studente koji će moći učiti iz bogatog i vrijednog iskustva koje je Kolinda Grabar–Kitarović stekla na prethodnim pozicijama. Dobrodošli”, poručili su iz ove škole.

PROTESTI UGOSTITELJA U TUZLI Tvrde da je odluka za skraćivanje radnog vremena objektima do 20.00 sati diskriminatorna!

ODBORNICI GRADSKE SKUPŠTINE BIJELJINA ODLUČILI Draža Mihailović će dobiti spomen bistu