in ,

Bosanac kupio pravi voz u voznom stanju

Mladen Cvijetić iz Golubinja kod Žepča svjetski je putnik

Mladen Cvijetić iz Golubinja kod Žepča svjetski je putnik. Tvrdi da je radio na naftnim platformama, da je boksao u Norveškoj te da je pobijedio 94 puta. Doživio je desetak poraza.

Njegov djed je bio željezničar i u spomen na njega kupio je prvo parnu lokomotivu iz Željezare Zenica u ispravnom stanju a onda i dva vagona od hrvatskih željeznica – piše Srećko Stipović na svom Youtube kanalu prenoseći ovu vrlo zanimljivu priču.

Mladen kaže da svako svako jutro trči osam kilometara. Ima svoju teretanu gdje vježba a proizvodi i domaća jaja koja prodaje trgovinama i seljacima koji ne žele uzgajati koke. Mladenova namjera je obnoviti Titov plavi voz koji će biti turistička atrakcija u Centralnoj Bosni, odnosno BiH.

Završio je i projekt željezničke stanice a od jeseni za turiste će biti na raspolaganju i jedan helikopter za obilazak poznatih turističkih destinacija. Mladen je u vojsci vozio ne samo helikoptere nego i avione.

Svjetski putnik iz Žepča ima oko 65 godina ali i toliko ideja kao da mu je 35 godina. Pogledajte ovu neobičnu priču iz Golubinje kod Žepča.

Baralija i Ćavar se oglasile se nakon što je za novog gradonačelnika Mostara izabran HDZ-ov Kordić: Pokušale smo u Mostaru spasiti ideju građanske BiH

Inzko, Fena

VALENTIN INZKO UPUTIO PORUKU NAKON IZBORA U MOSTARU “Gradonačelniče, pred vama je ogromna odgovornost!”