in , ,

Branislav Borenović jako ljut: “Milorad Dodik ispunjava prijetnje koje je uputio Banjalučanima!”

Branislav Borenović, lider PDP-a, itekako je danas imao šta da kaže Miloradu Dodiku

Branislav Borenović, lider PDP-a, itekako je danas imao šta da kaže Miloradu Dodiku. Nije krio ljutnju.

„Odgađanje sjednice Skupštine grada Banjaluka za zadnji dan kada je rok da se usvoji budžet je samo ispunjavanje prijetnji koje je Dodik u noći izbora i dan kasnije uputio Banjalučanima. Rizikovati da se najveći grad RS potpuno parališe može samo neko ko ne voli Banjaluku, narod koji ovdje živi, ko mrzi i sveti se, smatrajući da je ovo njegova privatna prćija u kojoj može da radi šta hoće“, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Borenović kaže da je ponuđeno više opcija da se sjednica Skupštine grada održi u skladu sa svim epidemiološkim mjerama, ali da SNSD i većina okupljena oko njih to ne prihvata:

„Ovo je isključivo Dodikova odluka koju sprovodi preko svojih pijunčića u Skupštini grada. Ne samo kao predsjednik stranke, nego i kao Banjalučanin, duboko sam zabrinut zbog nerazumnih poteza koje prave. Samo zbog svojih osvetničkih i politikantskih poriva, ostavljaju mogućnost da parališu grad, da prestanu izdvajanja Grada za Dom zdravlja, za socijalne kategorije, vakcinaciju, pomoć privredi, izdvajanja za vrtiće i škole, plate u gradskim ustanovama… Pozivam ljude iz trenutne skupštinske većine u Banjaluci da se urazume, odbace ovakve rizične ideje i konačno počnu raditi u interesu grada i građana“, poručuje Borenović.

Pogledajte šta je Ambasada Rusije napisala u obrazloženju svoje izjave o BiH i NATO

Enis Bešlagić

Enis Bešlagić: “Samo govorimo ko je koga ubio, “Aida” na kraju ostavlja nadu za generacije koje dolaze”