in , ,

Branislav Borenović o Draganu Lukaču: “Ovakav ministar treba da bude razriješen sa funkcije odmah po potvrđivanju optužnice!”

„Samo podizanje optužnice protiv ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača zbog napada na tadašnjeg narodnog poslanika Draška Stanivukovića daje nadu da nema nedodirljivih”, kaže Branislav Borenović

„Samo podizanje optužnice protiv ministra unutrašnjih poslova RS Dragana Lukača zbog napada na tadašnjeg narodnog poslanika Draška Stanivukovića daje nadu da nema nedodirljivih, da se pravosuđe budi i potvrđuje da u pravosudnim institucijama ima pojedinaca koji rade svoj posao po zakonu“, rekao je predsjednik PDP-a Branislav Borenović.

Borenović kaže da očekuje da optužnica bude potvrđena:

„Napad u sred sjednice Narodne skupštine Republike Srpske je prenošen uživo i hiljade građana su svjedočili udarcu i prijetnjama koje je izrekao Lukač. Budući da je optužnica konačno podignuta, i to protiv ministra unutrašnjih poslova, po potvrđivanju optužnice najmanje što treba da bude urađeno jeste da ovakav ministar odmah bude razriješen sa funkcije. U svakom demokratskom društvu nosilac tako visoke i značajne pozicije bi bio smijenjen odmah nakon napada“, kaže Borenović.

Ugledni američki Variety obradovao Bosance: Quo Vadis, Aida? ima najveće šanse da dobije Oscara!

Francuzi objavili video iz svlačionice na Grbavici, na poluvremenu izgledali zabrinuto, Griezmann u prvom planu