in , ,

Brutalna poruka Sergeja Barbareza zbog Zmajeva dugo bi mogla odzvanjati Bosnom i Hercegovinom: “A majke mi, mogao sam i ja obuć’ ovaj plavi dres!”

Izabranici Ivayla Peteva ugostili su Kuvajt u prijateljskom meču pred malobrojnom publikom u Zenici, ali nisu mnogo pokazali.

Izabranici Ivayla Peteva ugostili su Kuvajt u prijateljskom meču pred malobrojnom publikom u Zenici, ali nisu mnogo pokazali.

Potpuno blijedo izdanje Zmajeva, bez obzira što je Petev dao šansu igračima iz drugog plana i onima koji manje dobijaju šansu u zvaničnim utakmicama, odnosno utakmicama kvalifikacija.

Barbarez, koji je nekada s ponosom nosio kapitensku traku i dres našeg nacionalnog tima, kratkim je komentarom na Twitteru najbolje opisao igru bh. reprezentacije protiv Kuvajta.

“A majke mi, mogao sam i ja obuć’ ovaj plavi dres!”, napisao je Barbarez, očigledno razočaran i ljut na užasnu partiju igrača koji su danas istrčali na teren Bilinog polja.

Inače, Zmajevi su poveli tek u 66. minuti protiv Kuvajta, ali činjenica je da u brojim segmentima igre itekako imamo problema, tako da navijači s pravom nisu zadovoljni.

Na kraju je i završilo 1-0, a naši momci su, istina, napravili par izglednih šansi pred kraj okršaja.

U idućem meču protiv Kazahstana se mora igrati mnogo ozbiljnije i to je činjenica.

Zmajevi konačno na korak do pobjede, fudbalska reprezentacija BiH u Zenici vodi golom Smaila Prevljaka i to protiv Kuvajta!

Pogledajte svjedočanstvo Nebojše Vukanovića, tvrdi da je fizički napadnut: “Dok su me pesničili govorili su mi šta ćeš to ovdje Srbine na Cetinju”