in ,

Bura zbog Bogića Bogićevića u Sarajevu: Tvrde da će sve otkriti OHR-u, tužilaštvu, ali i medijima!

Održana je 3. sjednica Povjereništva sarajevskog SDP-a na kojem se razgovaralo o izboru Bogića Bogićevića za gradonačelnika Sarajeva

Održana je 3. sjednica Povjereništva sarajevskog SDP-a na kojem se razgovaralo o izboru Bogića Bogićevića za gradonačelnika Sarajeva.

Nakon završenog glasanja u tri od četiri sarajevske općine jasno je da će SDP sa partnerima imati dovoljno izabranih vijećnika za izbor gradonačelnika Sarajeva.

Međutim, ono što zabrinjava sarajevski SDP jeste što se pojedini izabrani dužnosnici na sjednicama Vijeća hvale da će trgovinom uticaja u Centralnoj izbornoj komisiji BiH izmijeniti model izbora gradskih vijećnika i izmijeniti demokratsku volju.

Sarajevski SDP će u jednom dokumentu naredne sedmice upoznati OHR o potencijalnim zloupotrebama od strane službenika CIK-a u pripremi za sjednicu CIK-a, kao i Tužilaštvo Kantona Sarajevo o potencijalnom vršenju krivičnih djela od pojedinih izabranih dužnosnika, a o svemu ćemo upoznati medije i javnost” , saopšteno je iz SDP-a.

Otkriveno kako izgleda supruga Saše Popovića, iznenadit ćete se njenom jednostavnošću…

ODLIČNE VIJESTI KONAČNO DOLAZE IZ ZENICE Potrđeno je i zvanično, nastavljen je generalni štrajk, ali rudari su prekinuli štrajk glađu!