in , ,

Cijeli Balkan zgranut: Ovo je bahati vozač audija koji je usmrtio dječaka i oca troje djece

Vozač “audija smrti”, kako ga nazivaju mediji u Srbiji

Vozač “audija smrti”, kako ga nazivaju mediji u Srbii, sinoć je u Nišu usmrtio dečaka Andreja Prekljušaja (12) i oca troje djece Dejana Ilića (48).

Otkriven je njegov identitet i on je devetnaestogodišnji Nemanja Stamenković (19) iz Beograda, javljaju brojni mediji u Srbiji.

U njegovom vozilu na mjestu suvozača bio je D. O. iz Niša (51), a na zadnjem sjedištu dvoje maljoletnih osoba.

Osnovno javno Tužilaštvo u Nišu odredilo je sinoć zadržavanje Stamenkoviću. Kako navode u MUP za medije vozač audija nije bio po dejstvom alkohola, a proverava se da li je kobne noći koristio narkotike. Prema nezvaničnim saznanjima Stamenković nema krivični dosije, a imao je regularnu, a ne probnu vozačku dozvolu – otkrivaju tamošnji mediji.

Prema navodima svkjedoka, “audi” se kretao velikom brzinom niškim Bulevarom Medijana. Nesreća se dogodila oko 21 čas, a svjedoci tragičnog događaja tvrde da je prizor nesreće bio stravičan.

– Stravično. Auto je brzo išao, proklizao. Ljudi koje je udario od siline udarca preletjeli preko ograde kraj puta – prenose svjedoci tragedije.

Najprije je udario pješaka maloljetnog Andreja Prekljušaja (12) koji je od zadobijenih povreda stradao na licu mjesta, a potom je udario i pješaka Dejana Ilića (48) iz Niša kome je nanio povrede od kojih je preminuo tokom noći u KC Niš – navode iz MUP-a.

Kako se dodaje, Stamenković nije bio sam u audiju i osim njega, na mestu suvozača bio je D. O. iz Niša (51), a na zadnjem sjedištu dvoje malkoletnih lica. Stamenković i njegovi saputnici prošli su nepovrijeđeni.

Kako je ovo uopšte moguće? Nesvakidašnje scene u Sarajevu, pogledajte šta je napravio nes(p)retni kamiondžija!

“Dobri insan preselio na bolji svijet” Ugledni bh. glumac Izudin Bajrović nije mogao sakriti tugu nakon smrti kultnog Tarika Helića